Σχετικά με εμάς

Η Agora Promotions αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην εφαρμογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων & Marketing.

Από το 1994 έως και σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους.

Με έμφαση στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε μας πελάτη.

Οι υπηρεσίες μας

Βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προώθησης και marketing. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν τόσο στην βέλτιστη προβολή της επωνυμίας σας όσο και στην σωστή προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο κατάλληλο κοινό. Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας προσφέρουμε:

  • Marketing Services
  • Sales Services
  • Consumer Promotion
  • Trade Promotion

Πάντοτε μελετώντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας πάνω σε αυτές. Άλλωστε μόνο έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε και εγγυημένα αποτελέσματα για όλους μας τους πελάτες.

Η φιλοσοφία μας

Η γνώση και η εμπειρία της Agora Promotions είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των προωθητικών σας ενεργειών. Βασική μας φιλοσοφία η πανελλαδική υλοποίηση επιτυχημένων συνεργασιών που θα εξασφαλίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η πολυετή μας ενασχόληση με υπηρεσίες προώθησης και μάρκετινγκ μας επιτρέπει να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση με την καταλληλότερη προσέγγιση και βάση των μοναδικών αναγκών της κάθε εταιρείας.

Γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματική προώθηση μιας επωνυμίας απαιτεί εξειδικευμένες λύσεις από μια ολοκληρωμένη εταιρεία μάρκετινγκ. Επιπρόσθετα, κατανοούμε ότι η αποτελεσματικότητα απαιτεί έναν συνδυασμό ενός λεπτομερή σχεδιασμού της στρατηγικής και δημιουργικές – καινοτόμες προωθητικές ενέργειες.

Κάθε αντικείμενο δραστηριότητας έχει και το δικό του κοινό. Η προσέγγιση του κοινού αυτού όμως δεν είναι πάντοτε μια απλή υπόθεση. Προκειμένου να επιτευχθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, απαιτεί την εμπειρία και την εξειδίκευση μιας σύγχρονης εταιρείας μάρκετινγκ όπως η Agora Promotions.

Το δίκτυό μας

Όπως προαναφέραμε, βασικής μας προτεραιότητα είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου έδρας και περιοχής δραστηριότητας.

Έτσι, προκειμένου να προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη, διαθέτουμε ειδικούς αποκλειστικούς συνεργάτες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να διασφαλίσουμε την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Το σήμερα

Σήμερα, η Αgora Promotions έχει καταστεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, μεγαλώνοντας το πελατολόγιο της και τον αριθμό των Projects που αναλαμβάνει και υλοποιεί.

Επιπρόσθετα:

  • Ελέγχει απόλυτα την υλοποίηση Projects
  • Επιλέγει και εκπαιδεύει προσωπικό
  • Διαθέτει την κατάλληλη υποδομή υποστήριξης των υπηρεσιών όπως μεταφορικά μέσα και αποθηκευτικοί χώροι.

Οι λόγοι για να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας;

Μα φυσικά η βέλτιστη προβολή της επωνυμίας σας και η εξασφάλιση εγγυημένων αποτελεσμάτων σε κάθε προωθητική ενέργεια. Μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση, οι ειδικοί μας θα φροντίσουν να προσεγγίσουν το κατάλληλο κοινό, θα τονίσουν τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας και θα μετατρέψουν το κοινό αυτό σε πελάτες για την επιχείρησή σας.

Scroll to Top